Translate

keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Koulupöytää pukkaa

Tässä jotakin, mitä en yleensä tee. Yleensä värkkäilen lankojen kanssa, mutta kun tyttäreni aloitti tänä syksynä ekaluokan, aloin etsiä sopivaa käytettyä koulupöytää FB-kirppikseltä ja Tori.fi:stä. Aluksi mielessäni oli jokin pieni ja halpa lastulevyhökötys, mutta tämän yksilön nähdessäni tuli mieleen kuva tuunatusta versiosta. Lopuksi pöytä maksoi minulle alkuperäisessä kunnossaan vain 25 €.


Pöytä on massiivimäntyä ja oli aika huonossa kunnossa. Pöydän pinnassa oli kynällä painettu pieniä kuoppia ja kaksi alinta laatikkoa olivat turvonneet ja juuttuneet kuvassa näkyvään asentoon. Projekti alkoi hiomisesta ja kuoppien kittaamisesta. Sen jälkeen tuli sudittua peräti kolme kerrosta pohjamaalia. Lopuksi vielä kaksi kerrosta itse maalia. Pöydässä on ns. rulo-ovi, jonka saa vetää tuohon eteen. Päätin olla maalamatta sitä, kun olisi kuitenkin jämähtänyt kiinni tai auki maalin kuivuttua. Laatikkoja hioin myös, että alkoivat liikkumaan. Nupit tilasin eräästä nettikaupasta. Maksoivat melkein yhtä paljon kuin itse pöytä...


Tässä valmis tuotos ja täytyy sanoa, että tykkään kovasti. Käyttäjäkin on tyytyväinen. Ainut miinus tuli siitä, kun 7-vuotias hentoinen tyttö veti laatikkoa auki, niin nuppi hajos käteen kolmeen palaan. Nyt ei oikein ole luottoa noihin muihinkaan nuppeihin. Nuppien myyjä lupasi lähettää ehjän tilalle, kun saa niitä lisää. Vielä odotellaan kahden viikon jälkeen nuppia saapuvaksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti