Translate

torstai 19. syyskuuta 2013

Ruttusukat Nalle Taikasta

Tämä lanka on niin herkullisen väristä, että sitä pitää hakea vielä muutama kerä lisää ennen kuin kaupasta loppuvat. Yleensä olen ollut kova tekemään seiskaveikasta ja Nalle on jäänyt vähemmälle. Myönnettävä se on, että tästä tulee paremmin kenkiin sopivat sukat kuin siitä paksummasta veikasta. Ruttusukan ohje on Novitan sukkalehdestä, mutta varret jätin lyhyemmiksi. Ekaa kertaa kokeilin tehdä sädekavennuksia ja samalla teinkin heti kärkeen ja kantapäähän. Aion ehdottomasta käyttää varsinkin kärkeen tuota kavennusta tästä lähtien enemmänkin, mutta kantapäitten osalta käyttelen harkintaa. Silmukoitten kerääminen ei ollut niin herkkua, mutta sitten itse kutominen ei ollut tuskaa enää. Varsinkin tässä langassa kantapään sädekavennus on mielestäni sievä.




Malli: Novitan Sukkalehti
Lanka: Novita Nalle Taika
Puikot: 3 mm bambut

2 kommenttia:

  1. Minunkin pitäis hankkia tuota NalleTaika -lankaa, ovat kyllä tosiaan herkkuja :) Facebookin neulontayhteisöstä eksyin tutkimaan blogiasia, tykkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään niistä jokaisesta väristä! Toistaiseksi mulla ei vielä ole kuin tuota värikästä ja yksi kerä punaista. Vihreäkin on kaunista.

      Kiitos kommentista ja sait samalla kunnian olla eka kommentoija ;) Blogi on vielä ihan alkutekijöissään!

      Poista